Homme
07. juul
16...20
11...16
Ülehomme
08. juul
14...20
9...15

TV3

„Sotid selgeks“ täna: veebipoest soetatud autotõstuk vajus kõveraks, juhataja viga ei näe

14:34 22. oktoober 2019
Autor: TV3

Marek Lindmaa toob täna õhtul saates „Sotid selgeks“ ekraanile loo, mille peategelased on Megastar AS internetipood ja autoremonditöökoja omanik Erkki.

Viljandimaa autoremonditöökoja omanik Erkki tellis veebipoest Megastar AS autotõstuki, kandevõimega neli tonni. Mõni kuu hiljem vajusid tõstuki käpad aga kõveraks. Megastar AS juhataja kaebustest kuulda ei soovi ning põhjendab, et tegu ongi Hiina tootega. Samuti mainib ta, et Erkki olevat ainus rahulolematu klient kõigist 500-st, kes sellise tõstuki tellinud. Marek Lindmaa telefonikõne peale nimetas Megastar AS juhataja end hoopis Maksuametiks ja väitis, et Marek Lindmaal on endal arved maksmata!

Kuidas inetu olukord laheneb, näeb juba täna õhtul kell 20.00 TV3 ekraanil.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!