Galerii! Reket, Rolf Roosalu ja Johnny Cash näosaate grimmitoas! 

Seitsmesed

„Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ jätkab täna õhtul võimsa showga! Lavale astuvad Johnny Cash, Rolf Roosalu, Reket, Donna Summer ja paljud teised! Vaata suurt galeriid ja piilu ka videoblogisse, mis paljastab kogu lavataguse melu! 

Näosaade toob sel hooajal ekraanile kaheksa andekat osalejat, kes kõik võistlevad ihaldusväärse 10 000 eurose auhinna nimel. Kaotada ei taha keegi, sest sel korral peab igast saatest vähima punktiskoori saanud võistleja saatest lahkuma ja asemele tuleb uus võistleja. Sel nädalal liitub osalejatega ülimalt andekas näitleja Karmo Nigula! Kohtunikeks on Mart Juur, Mait Malmsten ning külaliskohtunikeks seekord Evelin Võigemast ja Sepo Seeman. 

Karmo Nigula – Gipsy Kings “Volare”
Eleryn Tiit – Airi Vipulkumar Kansar “Saatuse laul”
Madis Arro – R.E.M. “Everybody Hurts”
Kärt Anton – Donna Summer “Hot Stuff”
Mihkel Tikerpalu – Reket “Võit”
Marianne Leibur – Dead or Alive “You Spin Me Round”
Norman Salumäe – Rolf Roosalu “Ingel”
Tanel Laidna – Johnny Cash “Folsom Prison Blues”

Eksklusiivne videoblogi tänase saate võtteplatsilt: https://tvplay.tv3.ee/naosaate-videoblogi-3-saade-10350457 

Ela näosaatele kaasa juba täna õhtul kell 19.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad