Homme
16. juul
19...23
7...15
Ülehomme
17. juul
20...25
9...15

TV3

„Sotid selgeks“ täna: kaevanduskäikude vajumise tõttu tekkinud eluohtlikke auke ei likvideerita

16:51 29. oktoober 2019
Autor: TV3

Virumaa vanad kaevanduskäigud vajuvad – kohalik omavalitsus ei tea, kus vanad tunnelid täpselt kulgevad ning kes ja kuidas neid inimeste eluohtlikke auke täpsemalt likvideerima peaks. Saatejuht Marek Lindmaa jõuab tõele lähemale – välja tulevad nii täpsed kaardid kui ka Keskkonnaameti juhised aukude likvideerimiseks. Bürokraatiat on siiski veel palju ning lahendused paistavad kaugustes. Kas Marek Lindmaa suudab olukorrale siiski lahenduse leida ning sammu lähemale astuda aukude likvideerimisele?

Teises loos tegi Peeter Tartust „Sotid selgeks“ saate jaoks video – tõestamaks, et tema väikebuss ei saanud füüsikaseaduste järgi riivata kaaskodaniku sõiduautot. Kuna tegemist on käimasoleva kohtumenetlusega, siis ei saa Marek Lindmaa aga seisukohta võtta – küll on video musternäiteks sellest, et sõidukid tuleb hoida kriimuvabad, vältimaks pahatahtlike kaasliiklejate süüdistusi olematute kraapimiste kohta.

„Sotid selgeks täna kell 20.00 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!