Homme
16. juul
19...23
7...15
Ülehomme
17. juul
20...25
9...15

TV3

Täna stardib uus eluohtlik reisiseiklus „Põhjaminek: Tšeljuskini neem“

11:44 30. oktoober 2019
Autor: TV3

2019. aasta jaanuaris startis seitse Eesti automatjakat üliekstreemsele põhja-ekspeditsioonile ambitsioonika eesmärgiga jõuda esimeste inimestena tavamaasturitel Euraasia mandri kõige põhjapoolsemasse punkti – Tšeljuskini neemele. Täna õhtul jõuab eluohtlik reisiseiklus teleekraanile.

Tee Tšeljuskini neemele on katkendlik ja inimtühi ning ränduritele on seltsiks vaid põhjapõdrad, lumekanad, gigantsed jänesed ja jääkarud. Kahekuulisele ekspeditsioonile starditi kolme eriettevalmistusega maasturiga. Paraku polnud ettevalmistustest ega ka kaasa veetud varustusest suuremat abi kaugel põhjas ees oodanud õnnetuse vastu, sest üks maastur vajus vahetult enne sihtpunkti läbi merejää ja uppus.  Uus eluohtlik reisiseiklus „Põhjaminek: Tšeljuskini neem“ stardib juba täna õhtul kell 22.30 TV3s.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!