Homme
04. juul
14...23
10...16
Ülehomme
05. juul
17...22
11...16

TV3

Üle 90 kilo kaaluv Anni soovib noorusliku vormi tagasi saada!

Foto: TV3
12:00 06. november 2019
Autor: Seitsmesed

Üdini naiselik Anni seisab kurva tõsiasja ees, et ilusate kleitide asemel saab ta kanda vaid venivaid ürpe. Pole ka ime – mõne aastaga on Anni juurde võtnud 30 kilo ja pisikest kasvu naine kaalub juba üle 90-ne kilo. Anni ei lepi enam sellega ja otsustab, et maksku mis maksab – nooruslik vorm tuleb tagasi saada ja uuesti ilusatesse kleitidesse mahtuda! Kuidas ta seda suudab, näeb juba täna õhtuses saates „Kallis, sa oled kosunud“ TV3 ekraanil.

SOS lasteküla perevanem, 49-aastane Anni on armas inimene, kellele kaaluga maadlemine sugugi võõras pole. Ta on ennegi edukalt dieeditanud, aga töö ja laste kõrvalt ideaalvormi hoidmine on olnud keeruline. Anni ei lepi enam sellega ja otsustab, et maksku mis maksab – nooruslik vorm tuleb tagasi saada! Tööle pannakse nii keha kui vaim ning motivatsiooni on naisel mitme eest, sest hoolealustele eeskujuks olemine kannustab ja annab jõudu.

„Kallis, sa oled kosunud“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!