Homme
04. juul
14...23
10...16
Ülehomme
05. juul
17...22
11...16

TV3

Joel Ostrat esitab suure õhtusöögi väljakutse Jüri Pootsmannile ja Elina Bornile! 

11:27 08. november 2019
Autor: TV3

Toiduarmastajatel on põhjust rõõmustada, sest täna õhtul esitab hinnatud tippkokk Joel Ostrat suure õhtusöögi väljakutse Jüri Pootsmannile ja Elina Bornile. 

“Suur õhtusöök” on saatesari, mille igas episoodis esitab tunnustatud restoranipidaja ja tippkokk Joel Ostrat ühele Eesti staarile väljakutse panna end toiduvalmistamises proovile ja valmistada tipptasemel õhtusöök sajale inimesele. Kõik see on naljakas, praktiline ja põnev üheaegselt. 

Täna õhtul teevad lauljad Elina Born ja Jüri Pootsmann menüü, mis pole sõna otseses mõttes ei liha ega kala. Tartu restoranis Kolm Tilli ootab esmaklassilist õhtusööki rekordarv inimesi, koguni 150 külalist. Lihasõbrast Joel peab päris palju pead murdma, et taldrikutele jõuaks kõigile meelepärased road.

Lisaks Jürile ja Elinale on väljakutses osalenud Tõnis Niinemets, Lenna Kuurmaa, Mattias Naan, Kristel Aaslaid, Peeter Oja, Jaagup Kreem ja paljud teised. Ela kaasa saatele "Joel Ostrati suur õhtusöök" juba täna õhtul kell 20.00 TV3s. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!