Täna
08. juul
15...20
7...15
Homme
09. juul
15...19
7...14

TV3

Unistuste vahetund? Liis Lemsalu üllatas koos Power Hit Radioga Viljandi Gümnaasiumi õpilasi!

Foto: TV3
16:49 11. november 2019
Autor: Seitsmesed

Möödunud reedel said Viljandi Gümnaasiumi õpilased suure üllatuse osaliseks. Vahetundi minnes ootas õpilasi imeline lauljanna Liis Lemsalu, kes hariliku koolipäeva unustamatuks muutis ning meeleoluka kontserdi andis. Vaata galeriid ning videolugu!

Mõned nädalad on sotsiaalmeedias levinud pildid, et superstaarid Isac Elliot, Taylor Swift ja Post Malone viibivad Viljandis. Saladuseloori läks kergitama Liis Lemsalu ning selgus, et Power Hit Radiol on nüüd ka Viljandis sagedus, milleks on 105,4 MHz.

„Selle nimel on palju vaeva nähtud ja pisaraid valatud. Nüüd saab Tallinnast Tartusse sõita nii, et Power ei kao mitte kunagi ära!“ kommenteeris raadiohääl Andres Aljaste.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!