Homme
11. juul
15...21
9...15
Ülehomme
12. juul
15...21
7...15

TV3

Ekraanile jõuab legendaarne sari Paul Getty lapselapse röövimisest!

Foto: Pressimaterjal/TV3
12:01 20. november 2019
Autor: Seitsmesed

Täna õhtul jõuab TV3 teleekraanile legendaarne sari „Kogu maailma raha“ („Trust“). Itaalia maffia röövib naftamagnaadi pärija John Paul Getty III, et tema eest lunaraha saada. Poisi vanaisa Paul Getty pole aga sugugi huvitatud sellest, et noorukit tagasi saada. Miks? Tal on selleks omad põhjused.

Õhtuses avaosas peab Paul Getty matma oma vanima poja George'i, kes lahkus elust oma käe läbi. Kolm ülejäänud poega mustavad teda ja juurdlevad, kellest saab nende isa tohutu äriimpeeriumi mantlipärija. Osades on Harris Dickinson, Donald Sutherland, Hilary Swank jpt.

Uus sari „Kogu maailma raha“ stardib täna kell 23.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!