Homme
11. juul
15...21
9...15
Ülehomme
12. juul
15...21
7...15

TV3

Tartus lähevad Lina tänava elumajad lammutamisele! Kas üürnikel tuleb jõulud veeta tänaval?

16:25 26. november 2019

„Sotid selgeks“ toob täna õhtul TV3 ekraanile šokeeriva loo. Tartus Lina tänaval endise nakkushaigla territooriumil asetsevad elumajad lähevad lammutamisele. Arendusele jalgu jäänud üürnikud tõstetakse enne jõule tänavale. Kas saatejuht Marek Lindmaa leiab olukorrale lahenduse? See selgub täna kell 20.00 TV3 saates „Sotid selgeks“

Toivo ja Raul väidavad, et nemad ning veel mõned üürnikud jäävad mõne päeva pärast kodutuks ning jõulud tuleb veeta tänaval. Nende eluase on jäänud ette linna arengule ning arendus on saanud sellise hoo sisse, et hetkel Tartus Lina tänaval endise nakkushaigla territooriumil asetsevad elumajad lähevad lammutamisele varem, kui eelnevalt üürnikega kokkulepitud. Inimesed on murest murtud ning tulevik tundub tume. Kuhu minna peale välja kolimist? Kuhu paigutada elu jooksul kogutud maine vara? 

Marek Lindmaa kohtub Tartu sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja Merle Liivakuga, et välja selgitada kas tõesti peavad Lina tänava uusarendusele ette jäänud inimesed tänavale kolima.

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!