Täna
20. sept
13...16
2...12
Homme
21. sept
15...18
7...13

TV3

Kodumaise filmi teleesilinastus: „Õigus õnnele“ teeb koolikokast miljonäri

13:43 08. detsember 2019
Autor: Seitsmesed

Täna õhtul tele-esilinastub TV3s mullu kinodesse jõudnud kodumaine tragikomöödia „Õigus õnnele“. Tõsielulistel sündmustel põhinevas filmis teevad kaasa paljud armastatud näitlejad.

„Õigus õnnele“ jutustab loo sellest, mis juhtub siis, kui kohtuvad väikesed unistused ja suur raha. Paldiski koolikokk Marge saab sõbrannalt sünnipäevaks lotopileti ning võidabki jackpoti - 10 miljonit eurot! Sellest hetkest saavad alguse ootamatud sündmused, mis panevad küsima, kas raha ikka teeb õnnelikuks. Ootamatult leiab peategelane end olukorrast, kus ta on justkui kõigile võlgu, vastutades nii omade kui ka võõraste heaolu eest, sest kõigil on ju õigus õnnele! Ja me kõik oleme unistanud lotovõidust.

„Õigus õnnele“ režissöör ja lavastaja on Toomas Kirss, näitlejate ridades säravad Eva Püssa, Carmen Mikiver, Guido Kangur, Andres Dvinjaninov, Kärt Anton, Getter Jaani, Kärt Kross-Merilo, Andres Oja, Kersti Tombak, Kaisa Selde jt.

Helilooja Toomas Lunge loodud tunnuslugu "Mitme nulliga?" esitab Anne Veski.

„Õigus õnnele“ on TV3s täna kell 20.50.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!