Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

TV3

Taavi Libe ja Jürgen Pärnsalu juhtimisel võtavad „Seitsmesed uudised“ ja „Duubel“ aasta kokku!

12:28 30. detsember 2019
Autor: Seitsmesed

TV3 „Seitsmeste uudiste“ ja „Duubli“ meeskonnad võtavad lõppeva aasta kokku mõnusas seltskonnas kaunis Vihula mõisas. Pidulikult meeleolukas erisaates saavad põneva nurga alt kajastatud 2019.aasta olulisemad sündmused, nähtused, üllatused ja trendid nii Eestis kui ka mujal maailmas.

Aastalõpu-erisaadet juhivad Taavi Libe ja Jürgen Pärnsalu ning annavad sõna kolleegidele, kes on just erisaatele mõeldes ette valmistanud lõppevat aastat iseloomustavad värvikad lood. Näiteks „Aasta meelelahutaja“, „Aasta kaotaja“, „Aasta nägu“, „Aasta loodusnähtus“ jpt Lisaks võetakse kokku spordi- ja välispoliitikasündmused.

„Seitsmeste ja Duubli aastalõpp“ toob kodudesse terve „Seitsmeste uudiste“ ja „Duubli“ säravate tegijate seltskonna. Lustliku aastalõputuju loovad Sirje Eesmaa, Mart Mardisalu, Ingrid Teesalu, Marek Lindmaa, Kalev Kruus, Liina Kanarbik, Kadri Pikhof, Taavi Libe, Jürgen Pärnsalu, Tuuli-Ann Freienthal, Allan Muuk, Eve Heinla, Sven Soiver, Betty Ester-Väljaots, Anna-Maria Uulma jt.

„Seitsmeste ja Duubli aastalõpp“ on TV3s täna kell 19.00.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!