Sadu inimesi soovib „Naabrist parema“ konteinermajadesse kodu luua!

Seitsmesed

Sel kevadel puhuvad TV3 sarjas „Naabrist parem“ uued tuuled, sest esmakordselt hakatakse võistlema oma maja nimel – kodu luuakse merekonteineritesse ja võitja saab selle endale. Sarjas osaleda soovis üle 400 inimese.

„Sellele, et tänavune auhind on väga ihaldusväärne, annab tunnistust sarjas osaleda soovijate suur hulk. Kokku kandideeris üle 400 inimese, mis tähendab, et laekus enam kui 200 ankeeti,“ selgitab „Naabrist parema“ toimetaja Kertu Loide. „Naabrist parem 2020“ võitja saab sarja käigus ehitatud maja koos sisustusega endale, lisaks viiakse maja kohale sinna, kus võitjad oma unistuste vaadet nautida soovivad.

“Konteinerisse võib rajada saunamaja, kohviku, suvekodu, surfipesa, kalameeste punkri - valikuid on tohutult!“ märgib „Naabrist parema“ üks juhtidest Keili Sükijainen, lisades, et tegemist on maailmas aina enam leviva trendiga, mis vaimustab nii disainereid kui ka arhitekte.

Konteinermaja endale soovijate taust oli tõeliselt värvikas. „Kandideerijaid oli igalt elualalt ja igas vanuses ja Eesti erinevatest paikadest. Oli ka Soomes elavaid eestlasi, kõige kaugem ankeet tuli aga lausa Austraaliast,“ selgitab Loide. Toimetaja lisab, et otsustavale castingule ehk saatemeeskonnaga kohtumisele valiti 25 paari, kelle seast selguvad uued osalejad peagi avalikustatakse.

„Ma usun, et tuleb põnev vaatamine tõepoolest kõigile, sest ärme unusta, et meie saate puhul on tegemist siiski ka tõsielusarjaga, kus omaette põnev on jälgida paaride läbisaamist ning pingelist võistlust unistuste auhinna nimel,“ sõnab Sükijainen.

„Naabrist parem“ uus hooaeg jõuab TV3 eetrisse juba kevadhooajal.

Kommentaarid puuduvad