Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

TV3

Henrik Normanni komöödia „Elu hammasratastel“ tele-esilinastub täna TV3s!

13:55 10. jaanuar 2020
Autor: Seitsmesed

Täna õhtul jõuab esmakordselt tele-eetrisse Henrik Normanni komöödia „Elu hammasratastel“. TV3s esilinastuvas filmis on nii nalja kui ka draamat ning kaasa teevad paljud tuntud näitlejad ja muusikud.

Henrik Normannile on „Elu hammasratastel“ esimene täispikk mängufilm. „Oma laps on ikka armas,“ muigas ta, lisades, et tegemist on tragikoomilise looga, kus on nii draamaliin kui ka koomiline liin. „Inimene otsib armastust ja mitte ainult lähisuhtest, vaid ka mujalt – publikust, elust. Kui see ei õnnestu, võibki elu hammasrataste vahele sattuda,“ sõnas Normann.

Filmi keskmes on skandaalne pop-duo Respekt, mille solisti Kerdo lapsepõlv ei olnud roosiline. Alkohoolikutest kasuisad, pidev kodutu tunne ja samas suured unistused saada kuulsaks lauljaks on jätnud jälje kogu järgnevale elule. Kuidas leida kuulsust, raha ja armastust, kui kõik kisub valele teele ning tirib elu hammasrataste vahele?

Komöödias „Elu hammasratastel“ mängivad Veljo Reinik, Liisu Krass, Kait Kall, Anne Paluver, Sepo Seeman, Pille Pürg, Anne Veski, Eha Urbsalu jpt

„Elu hammasratastel“ tele-esilinastub TV3s täna kell 21.00.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!