Kristina Pärtelpoeg: lubasin asju, mida beebiga ei tee, kuid emaks saades tegin ikka!

Seitsmesed

Blogija ja sotsiaalmeediastaar Kristina Pärtelpoeg sai eelmise aasta lõpus üliarmsa tütre emaks.

TV3 Play beebiblogis räägib ta, kuidas elu noore emana kulgeb. Seekord on teemaks lubadused ja tegelikkus ehk asjad, mida ta enne lapse sündi teha lubas, kuid mis reaalses elus hoopis teisiti välja kukkusid. Kristina toob välja 7 põhilist teemat, mille seas on näiteks: kas beebi magab alati oma voodis? Kui kaua beebit rinnaga toita? Kui sageli beebi sülle võtta? Kas beebipilte avalikkusele näidata? Millal külalisi beebit vaatama kutsuda? jpm

Kristina muigab, et lubas enne lapse sündi mitmeid asju, mida ta beebiga kindlasti mitte kunagi ei tegema ei hakka, kuid emaks saades tegi ikka, sest elu ise loksutas kõik paika.

 

Kommentaarid puuduvad