Juba jälle! Rannamaja-Kerli nautis taas kaamera ees armurõõme

Seitsmesed

„Rannamaja: raju reede“ kolmandas osas liitub Seidi ja Adaga skandaalne Kerli, kes vapustas sügisel Eesti vaatajaid telekaamerate ees armurõõmude nautimisega. Kerli on vahepeal endale uue kaaslase leidnud ning keeldus temata peole tulemast. Ka sel korral ei suuda Kerli kireleeki üheks õhtuks alla suruda, mis lööb terava kiilu suhetesse teiste saates osalejatega.

Kolmandas episoodis on Seidi ja Ada teel Kuressaarde, et leida kaaslane 24-aastasele Kiviõlist pärit Mailile. Kuna Merylin ei saanud seekord liituda, kutsuvad neiud kolmandaks kosjamooriks „Rannamajast“ tuntud Kerli. Seidi ja Ada meelehärmiks ei tule ta kohale üksi, vaid võtab kaasa oma uue poiss-sõbra.

Sellega probleemid ei lõpe. Kerli saab teistelt neidudelt palju kriitikat, seda nii võltsi käitumise kui kehva kosjasobitaja rolli pärast. Tagatipuks on Ada ja Seidi sunnitud uinuma „kõrvaltoa võngete“ saatel.

„Kerli üritas peol mängida kedagi teist, kes ta pole. Mul pole otseselt midagi negatiivset öelda, sest ta lihtsalt ei huvita mind ja mul suhteliselt ükskõik, mis ta teeb. Ma ei soovi temaga suhelda,“ kommenteeris olukorda Ada. „Mairold (Kerli kaaslane) tundus alguses vaikne ja viisakas poiss, aga kui suu lahti tegi ja natukene jooki sai, siis oli selge, et ega siit midagi tarka ei tule ja õhtu jooksul tõestas ta seda korduvalt.“

Ülipopulaarset tõsieluseriaali „Rannamaja: raju reede“ näeb eksklusiivselt vaid Baltikumi suurimast voogedastusteenusest Go3 .

 

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad