TV3 uues šokeerivas dokumentaalsarjas „Kinni“ meenutatakse karmi vanglaelu

Seitsmesed

Veel jaanuarikuus jõuab TV3 vaatajateni uus šokeeriv dokumentaalsari „Kinni“, kus endised kurjategijad meenutavad julma vanglaelu üliausalt ja avameelselt.

„Kinni“ on sari nendest meestest ja naistest, kes on läbi käinud põrgust, milles ellu jäämise hind oli liigagi kõrge. Endised kurjategijad meenutavad aega noore Eesti riigi vanglates, mida peeti sõna otseses mõttes surmatsooniks. Talumatu vaimne ja füüsiline vägivald, ebainimlikud tingimused, anarhia, tapmine, vägistamine, võlgadesse mässimine ja pidevalt kuklas tiksuv võimalus, et hommikut ei näe – kõik see jõuab eetrisse endiste kriminaalide jutustatud halvavalt avameelsetes meenutustes.

Kuidas oli võimalik sama inimest mitu korda puua? Kuidas säilitada naiselikkus, kui ainsaks hügieenivahendiks oli pesupulber? Milline saatus tabas vangi sattudes vägistajaid ja pedofiile? Miks hommikusel vangide loendusel oli mehi vähem kui õhtusel? Mille eest tasuti 50rublase kannikatäiega? Milliseid kirju said naisvangid meesvangidelt? Mida tähendasid sisseastumiskatsed?

“Kõigis maailma vanglates levib kolm lõhna: higi, hirmu ja sperma lõhn,” märgib “Kinni” idee autor ja produtsent Ants Päär. Dokumentaalsarja lavastuste autor ja kujunduse disainer on Hardi Volmer, toimetaja Allan Muuk, montaažirežissöör Oliver Muraveiski.

Šokeeriva sisu ja pildikeelega dokumentaalsari „Kinni“ on alaealistele ja nõrganärvilistele keelatud.

“Kinni” alustab TV3s esmaspäeval, 27. jaanuaril kell 21.00.

 

Kommentaarid puuduvad