Mihkel Raud „Laseri“ avasaates: ma ise käin kakal iPadiga!

Seitsmesed

Juba esmaspäeval alustab Marii Karelli juhtimisel uut hooaega TV3 „Laser“, mis saab hoo sisse juba avasaatega, kus teemadeks on näiteks nii laste nutiaeg kui ka kodukosmeetika valmistamine.

 „Laseri“ avasaates võetakse ette kõiki lapsevanemaid aina enam kimbutav teema – kui palju anda lapsele nutiaega ehk kui vanalt ja kui palju lubada lapsel kasutada nutiseadet, et see tema aju ei kahjustaks? Sel teemal saab sõna ka Mihkel Raud, kelle arvamus järeltulijate ja nutiseadmete suhtest on kõike muud kui etteaimatav. Vihjeks niipalju, et Raud tunnistab: „Ma ise käin kakal iPadiga!“.

Lisaks saab kaasa elada igati asjalikule testile – kas poekosmeetikale on alternatiivi ehk kui tõhusad ja loodussõbralikud on kosmeetikavahendid, mida saab kodus ise valmistada?

Intrigeerivalt ja õpetlikult innustab „Laser“ vaatajaid uuel hooajal põnevate teemadega ikka selleks, et inimestel oleks keerulises maailmas lihtsam olulisi valikuid teha. „Meie tunnuslauseks on „Teejuht paremasse maailma“ ning sellest me saadet tehes alati ka lähtume,“ selgitab Marii Karell.

„Laser“ alustab TV3s esmaspäeval kell 20.00.

 

Kommentaarid puuduvad