Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

TV3

Kristjan Jõekalda uuest teleseiklusest: Jaapanis meeldis vaikus ja rahu, kuigi meie tegime möllu!

14:44 31. jaanuar 2020
Autor: Seitsmesed

Juba veebruaris alustab TV3s Teet Margna ja Kristjan Jõekalda uus hoogne reisiseiklus tõusva päikese maalt „Kaks kanget Jaapanis“.

„Kaks kanget Jaapanis“ on lõbus ja värvikirev linnaseiklus, kus Teet Margna ja Kristjan Jõekalda satuvad Jaapanisse, tundmatute tähemärkide ja täiesti võõra kultuuriruumi keskele ning püüavad seal võimalikult hästi hakkama saada.

Mõlemad mehed on Jaapanist vaimustuses, eriti Kristjan: „Mulle meeldis vaikus ja rahu, see oli kõige ideaalsem,“ tunnistab ta, lisades muheledes, et paraku televiisorist saadet vaadates rahu ja vaikust eriti lubada ei saa, kuna kaks kanget teevad kohapeal pigem möllu, lärmi ja kõike muud takkaotsa.

„Kaks kanget Jaapanis“ alustab TV3s 27. veebruaril kell 20.30.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!