Kristjan Jõekalda uuest teleseiklusest: Jaapanis meeldis vaikus ja rahu, kuigi meie tegime möllu!

Seitsmesed

Juba veebruaris alustab TV3s Teet Margna ja Kristjan Jõekalda uus hoogne reisiseiklus tõusva päikese maalt „Kaks kanget Jaapanis“.

„Kaks kanget Jaapanis“ on lõbus ja värvikirev linnaseiklus, kus Teet Margna ja Kristjan Jõekalda satuvad Jaapanisse, tundmatute tähemärkide ja täiesti võõra kultuuriruumi keskele ning püüavad seal võimalikult hästi hakkama saada.

Mõlemad mehed on Jaapanist vaimustuses, eriti Kristjan: „Mulle meeldis vaikus ja rahu, see oli kõige ideaalsem,“ tunnistab ta, lisades muheledes, et paraku televiisorist saadet vaadates rahu ja vaikust eriti lubada ei saa, kuna kaks kanget teevad kohapeal pigem möllu, lärmi ja kõike muud takkaotsa.

„Kaks kanget Jaapanis“ alustab TV3s 27. veebruaril kell 20.30.

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10366681[/embed]

Kommentaarid puuduvad