Homme
17. juul
18...25
9...15
Ülehomme
18. juul
20...27
9...16

Meelelahutus

Telemehed Jaapanis! Jõekalda jälestab sealseid vetsupotte: see on vastik, kui survepesu kannikate vahele lastakse! 

Foto: TV3
14:28 03. veebruar 2020
Autor: Seitsmesed

Reisihimulised telemehed Teet Margna ja Kristjan Jõekalda võtsid möödunud kevadel ette imelise Jaapani. Risti ja põiki läbi saareriigi seigeldes ahmisid nad iidset kultuuri ja kõige moodsamat ühiskonda, millest valmis kuulsa reisisarja "Kaks kanget" uus peatükk: Jaapan.

Hommik hotellis. Väljas on rõõmus kevadilm, Kristjan istub erinevate pepu­pesu­­režiimidega tualetipotil, käed põlvedel, ja on unine. "See on vastik, kui survepesu kannikate vahele lastakse. Ja see tuul. Mina olen nii vana mees küll, et mäletada Tallinnas sõitnud punaste istmetega vanu tramme, mida keegi oli oma istumisega ära soojendanud. Mul hakkas seal trammis vastik, nagu hakkab mul eelsoojendatud prill-laual istudes vastik. Mulle ei meeldi see! Ma võin potil niisama istuda. Mulle ei meeldi, et pott minu eest mõtleb ja toimetab. Kõik tehislik, kõike annab masin: sööki, jooki, suppi, sigarette, peseb keha. Kõik on moderniseeritud. Meenutab Legolandi – neoonvärviline ja moodne, kuubikuline, väga minimalistlik."

Loe põnevat reisijuttu Kroonikast!

"Kaks kanget Jaapanis" alustab 27. veebruaril kell 20.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!