Kristina Pärtelpoeg õelatest kommentaaridest: “OK, olen paks, olen neeger…aga mis me siis teeme?”

Seitsmesed

Blogija ja sotsiaalmeediastaar ning hiljuti armsa tütre emaks saanud Kristina Pärtelpoeg vastab seekord TV3Play beebiblogis fännide küsimustele.

Vastused saavad mitmed teemad, mis puudutavad Kristinat kui noort ema ja tema argielu, kuid lisaks annab ta omapoolse vastuse anonüümsetele õelatele kommentaatoritele, keda ei huvita tema blogi sisu, vaid isiklik solvamine.

„Näiteks olid inimesed, kes lihtsalt kommenteerisid, et olen paks neeger. „OK, jah, ma oleks paks, ma olen neeger…aga miks seda kirjutada, mis me siis teeme?“

Kristina muigab ja mainib, et võib-olla on inimesed Eestis vihased seetõttu, et ilm on halb või siis on vaja lihtsalt peksukotte, kes leitakse meedias figureerivate inimeste seast. „Kuna mind on kiusatud, siis ma ei võta seda kõik nii väga südamesse. Kui halvasti ütlejatel hakkab sellest parem, siis las ütlevad. Mina liigun edasi!“ märgib noor ja südikas naine.

Lisaks saavad seekordses blogipostituses vastuse küsimused ka sellest, kuidas Kristina kaalu langetab, kui palju tal beebi kõrvalt uneaega jääb, kuidas ta just selle õige elukaaslase ära tundis jpm.

 

Kommentaarid puuduvad