Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

TV3

Kas Sinu mees? 20-aastane Aleksandra tuli „Rannamaja“ saatesse kolmekümne esimest meest otsima

Foto: TV3
11:54 05. veebruar 2020
Autor: Seitsmesed

Ülipopulaarse tõsieluseriaali „Rannamaja: raju reede“ 6. episoodis otsivad meie staar-kosjamoorid kaaslast 20-aastasele Aleksandrale, kes on juba kaks aastat vallaline olnud. „Rannamaja“ tüdrukud olid pahviks löödud kui noor neiu tunnistas, et on olnud seksuaalsuhtes 25-30 mehega. Samuti paljastas Aleksandra, et tal oli eelmisel kevadel afäär ühe ajateenijaga, keda ootas kodus oma naine.

Aleksandra on aus, julge ja silmapaistev neiu Tallinna lähistelt, kes ootab kaaslaselt samasuguseid väärtusi. „Ma ei teagi enam, mis mu „tüüp“ on, mul on lihtsalt hästi kiiresti meest vaja,“ ütleb neiu, kes on enda sõnul juba 2 aastat üksi olnud.

Samas üks pikemalt hõõguv romanss on Aleksandral selle aja jooksul siiski olnud. „Mul üks noormees on küll… nagu selles mõttes, et me pole koos, ta on mu esimene armastus, ma siiamaani saan sellest üle. Ta oli Eestis kaitseväes, saime kevadel tuttavaks. See kõik oli vastastikune, aga ta ei ela Eestis ja… ta ei ole vallaline!“ paljastas tütarlaps Rannamaja-neiudele. Ada tegi seejärel televaatajatele pöördumise: „Kui keegi tunneb enda mehe praegu selles jutus ära, siis tea, et Su mees petab Sind!“

Seidi teatas, et tema saab oma suhted ühe käe peal üles lugeda. „Ma saan kahe,“ lisas Ada, kes enda sõnul kaotas süütuse alles 20-aastasena. „Aga palju oled saavutanud selle (5 aasta) jooksul!“ nähvas Merylin, kellel on Adaga kana kitkuda. Merylin tunnistas Go3-le, et suhtleb Seidiga ka pärast saatesarja lõppemist, aga Adaga ei saa enam üldse läbi. Kuidas Ada ja Merylini tüli edasi läks, miks tundus Aleksandrale, et klubis oli justkui vangla avatud uste päev ja kas Haapsalu ööklubist õnnestus tüdrukutele kaaslased leida, seda näed eksklusiivselt vaid Baltikumi suurimast voogedastusteenusest Go3: https://go3.tv/series/rannamaja-raju-reede,serial-1212339


Kommentaarid

Kommentaare 1
kannabis 14:54 05. veebruar 2020
On olemas selline termin: polgumadrats.