Kahe kange Jaapani-seiklus algab rongirägastiku, kirsiõite ja laulvate WC-pottidega!

Seitsmesed

Täna õhtul alustab TV3s uus hoogne reisiseiklus „Kaks kanget Jaapanis“, kus Teet Margna ja Kristjan Jõekalda võtavad ette lustliku ja põneva reisi läbi Jaapani.

Kaks kanget alustavad peadpööritavat seiklust maailma ühes kõige erilisemas riigis. Saanud sumomaadlejalt Barutolt endalt kaasa õnnistuse, maanduvad nad pealinnas Tokyos. Pärast lõputut ekslemist maa-aluses metroorägastikus tuhisevad Teet ja Kristjan Jaapani kõige kuulsama kiirrongi Shinkanseniga riigi põhjaossa Hirosakisse, kus neid ootavad roosasse vahtu uppunud kirsipuud. Aga ka esimene kohtumine laulvate vetsupottidega.

Reisides põhjast lõunasse, läbivad kaks kanget 3000 kilomeetrit. Käivad läbi suurlinnad Tokyo, Kyoto, Osaka, Hiroshima ja jõuavad välja eksootilise Okinawa saareni. Kes on geiša, kes samurai, kes godzilla? Mis on sakura või origami; kui tähtis on jaapanlastele sumo või Fuji mägi?

Kristjan Jõekalda sõnul on Jaapan rahu ja vaikuse maa, kuid sarjas seda paraku eriti ei näe, sest kaks kanget teevad seal möllu!

„Kaks kanget Jaapanis“ alustab TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid puuduvad