Lensin, Juur, Fokin ja Hunt on telekevade säravaimad detektiivid!

Seitsmesed

Kevade suurim teleshow „Maskis laulja“ toob rahva ette kümme uhkelt kostümeeritud salapärast osalejat ning neli säravat detektiivi, kelleks on Krista Lensin, Mart Juur, Ženja Fokin ja Brigitte Susanne Hunt.

„Maskis laulja“ detektiivide ülesandeks on nutikal ja kavalal moel jälile jõuda suurimale saladusele – kes on saates osalevad kümme tuntud inimest ehk kes on peidetud eriliste kostüümide sisse?

TV3 programmijuhi Raimo Kummeri kinnitusel sobivad Krista Lensin, Brigitte Susanne Hunt, Ženja Fokin ja Mart Juur detektiivide rolli suurepäraselt: „See on parim valik, sest nelja peale kokku tunnevad nad kõiki Eesti kuulsusi ning igaühel neist on omad eelised  - Krista kui Kroonika endine peatoimetaja teab meie staaride suurimaid saladusi, Brigitte suudab sotsmeediast üles leida pisimagi vihje, Mart on nende kõikide üle nalja visanud ja Ženja riidesse pannud!“

Saates osalevad kümme tähte, kes esitavad kõigile tuntud hittlaule varvastest pealaeni maskeerituna. Eesti publiku ette astuvad osalejad Liisi Eesmaa loodud vaimustavates kostüümides: Jäär, Putukas, Jonnipunn, Sõdalane, Lill, Vanapagan, Lõvi, Silmamuna, Pilv ja Rott. Iga kostüüm on kui kunstiteos ja lisab kogu saatele erilise sära.

Maailmas vaatajarekordeid purustav telesensatsioon „Maskis laulja“ alustab TV3s juba 15. märtsil, mil lavale astuvad kümme erinevates eluvaldkondades kõigile eestlaste tuntuks saanud maskeeritud inimest. Igal nädalal langeb üks osaline saatest välja ning peab oma identiteedi paljastama ja alles siis saab avalikkus teada, kes oli laulja maski taga.

Publik saab „Maskis laulja“ saatele TV3 stuudios kaasa elada, soetades pileti Piletilevist.

„Maskis laulja“ alustab TV3s pühapäeval, 15.märtsil kell 19.30.

 

Kommentaarid puuduvad