„Padjaklubi“ uus 13.hooaeg tuleb ülilõbus, üllatav ja tuline!

Seitsmesed

Täna õhtul saab värske hoo sisse TV3 komöödiasari „Padjaklubi“, mis alustab juba 13.hooaega! Sel kevadel keerleb tüdrukute elu pulmaagentuuri ümber ning sellega seotud muudavad kogu loo fännide jaoks ülilõbusaks.

Nimelt asutavad Kristina, Laura, Miša ja Maria vinge pulmaagentuuri, mis tõotab viimaks ometi täita kõik nende unistused. Õhustik moodsal kontoripinnal läheb aga kiiresti tuliseks, sest ühine äri toob kõigis esile kõige metsikumad iseloomujooned. Kristina ahnus ja meesteiha avalduvad kõige pöörasemal moel; Laural on lõpuks ometi võimalus tõeliselt kuulsaks saada; Maria kirjutab eneseabiõpikut, mille valmides ta ise tõsiselt abi vajab ning Miša saab tülika päranduse ja peab hakkama saama nii pulmavana töö kui ka sõbrannade lahutamisega.

Kui tagatipuks selgub, et pulmaagentuuri ruumides tegutses varem matusebüroo, on selge, et ükski päev ei möödu intriigide, särtsaka ragina ja lõbusate seiklusteta, sest vaatamata kõigele tuleb firma vee peal hoida. Kõige tipuks astub pulmaagentuuri uksest sisse rohkem ja vähem tuntud staare, kes kogu möllule veelgi vürtsi lisavad.

Peaosades säravad jätkuvalt Grete Klein, Kristel Aaslaid, Katariina Ratasepp ja Kertu Moppel. Kõrvalosades teevad kaasa ka Viire Valdma, Kersti Tombak, Karl Jakob Bartels, Ingo Raudkivi, Eili Sild jt

„Padjaklubi“ 13.hooaeg alustab TV3s täna kell 21.30.

 

Kommentaarid puuduvad