„Sotid selgeks“ paljastab imeprillide petuskeemi ja aitab väikelapsega peret!

Seitsmesed

Marek Lindmaa juhtimisel alustab täna uut hooaega „Sotid selgeks“, kus paljastatakse imeprille reklaamiv petuskeem ning lahendatakse probleem, mis vaevab väikelapsega peret.

Valereklaamidel põhineva petuskeemi ohvriteks on enamasti eakad inimesed. „Sõjavägi annab juurdepääsu leiutisele, mis parandab sinu silmanägemist mõne sekundiga,“ – nii lubab kuulutus, millega meelitatakse vanureid ostma binokkel-prille, mida kasutades terveneb nägemine 250%! „Sotid selgeks“ näitab, millised need imeprillid välja näevad, kes on toodet reklaamivad „professorid“ ning mida arvab asjast Tarbijakaitseamet.

Lisaks saab tänu saatele lahenduse Maardus elavat väikelapsega peret pikka aega vaevanud mure. Nimelt on kortermaja seinas auk ning kuigi vesi voolab läbi seina otse tuppa, ei liiguta korteriühistu lillegi. Mis juhtub siis, kui „Sotid selgeks!" asjasse sekkub, näeb juba õhtuses saates.

„Sotid selgeks!“ aitab hätta sattunud ja oma murega üksi jäänud inimesi, keda mitte keegi teine ei aita. Kuuleme ju iga päev lugusid neist, kes on sattunud kiusliku naabri, ebaausa ettevõtte või pettuse ohvriks ega oska tekkinud probleeme omal jõul lahendada.

„Sotid selgeks“ alustab uut hooaega täna kell 20.00.

 

Kommentaarid puuduvad