Krista Lensin: uus maskishow paneb üllatusest toolilt kukkuma!

Seitsmesed

Juba homme alustab TV3s uus suurejooneline teleshow „Maskis laulja“, mille üks detektiividest kinnitab, et saade on täis vaimustavaid üllatusi!

„Show on grandioosne ja uhke ning iga saate lõpptulemus on tõeliselt üllatav – detektiivide reas oleme kõik tooli pealt maha kukkumas!“ kirjeldab saate üks detektiividest Krista Lensin. Koos Lensiniga nuputavad ka Mart Juur, Brigitte Susanne Hunt ning Ženja Fokin, kes võiks laulunumbrite kostüümidesse maskeeritud esitajad olla.

Maailmas vaatajarekordeid purustav telesensatsioon „Maskis laulja“ toob rahva ette kümme erinevates eluvaldkondades kõigile eestlastele tuntuks saanud maskeeritud inimest. Osalejad esitavad hittlaule Liisi Eesmaa loodud vaimustavates kostüümides: Jäär, Putukas, Jonnipunn, Sõdalane, Lill, Vanapagan, Lõvi, Silmamuna, Pilv ja Rott. Igal nädalal langeb üks osaline saatest välja ning peab oma identiteedi paljastama ja alles siis saab avalikkus teada, kes oli laulja maski taga.

Saadet juhib Mart Sander, kellele tänastes „Seitsmestes uudiste“ loos läheb külla Sirje Eesmaa.

„Maskis laulja“ alustab TV3s homme kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad