Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

TV3

Täna algab suur teleshow "Maskis laulja" 

17:01 15. märts 2020
Autor: Seitsmesed

Juba täna õhtul alustab TV3s telekevade suurim show „Maskis laulja“. Just nüüd on põnev piiluda, kuidas ettevalmistused kulgevad – tegemist on ju teleajaloo kõige suuremaid saladusi peitva saatega!

„Maskis laulja“ on uus suurejooneline teleshow, kus lavale astuvad kümme tuntud inimest, kes esitavad hittlaule, olles ise peitunud Liisi Eesmaa loodud erakordsetesse kostüümidesse - Lõvi, Putukas, Vanapagan, Lill, Rott, Jonnipunn, Pilv, Sõdalane, Silmamuna ja Jäär. Tänases avasaates astuvad vaatajate ette kuus tegelast - Pilv, Jäär, Lõvi, Vanapagan, Jonnipunn ja Lill.

Kes on parim laulja maski taga? Kes tunneb need hääled ära? Igal pühapäeval langeb nõrgim esineja saatest välja ja peab maski peast võtma ning oma identiteedi paljastama. Saate detektiivideks on Krista Lensin, Mart Juur, Brigitte Susanne Hunt ja Ženja Fokin. Saadet juhib Mart Sander.

„Maskis laulja“ alustab TV3s täna kell 19.30.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!