Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

TV3

Karaoke ja sake panevad Jõekalda hingekellad helisema!

15:00 19. märts 2020
Autor: Seitsmesed

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda seiklus Jaapanis jätkub Tokyos, kus uudistatakse kalaturgu, keisripaleed, poppi kohvikut ja karaokebaari ning degusteeritakse ka mõnd põnevat jooki.

Kaks kanget jätkavad oma peadpööritavat avastusretke Tokyos. Nad võtavad ette kulinaarse jalutuskäigu maailma suurimale kalaturule, otsivad üles Jaapani keisripalee ja põikavad sisse Jaapani popkultuuri ikoonilisse kohvikusse, kus jänkutüdrukud pakuvad kohvi ja jäätist.

Selgub, et Jaapani kõige popim spordiala on pesapall. Õhtu saab kahe kange jaoks särava lõpu karaokeklubis, kus mehed võtavad jaapanlastega mõõtu laulmises. Selgub ka, et sake paneb Kristjani hingekellad helisema…

„Kaks kanget Jaapanis“ jätkub TV3s täna kell 20.30.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!