Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

Sport

Nädalavahetusel saab näha Baltikumi sportlaste parimaid mänge NBAs

Foto: Pressimaterjal/TV3
13:28 20. märts 2020
Autor: Seitsmesed

Alates sellest reedest hakkab telekanal TV3 Sport näitama parimaid ajaloolisi spordikohtumisi, pingelisemaid tippliigade finaale ja meeldejäävamaid matše.

Spordiajaloo kõige tähtsamaid sündmusi vürtsitatakse eestikeelsete kommentaaridega, kus tuuakse välja huvitavaid fakte, tipphetki ning muud infot sportlaste karjäärist ja rekorditest. Sel nädalavahetusel viib TV3 Sport vaatajad aastatesse 2005-2008 mil Läti ja Leedu korvpallistaarid Šarūnas Jasikevičius, Andris Biedrinš ja Linas Kleiza püstitasid rekordeid NBA platsidel. Kommenteerivad Kalev Kruus ja Henri Sipra.

Sel reedel kell 21.30 saavad TV3 Spordi vaatajad nautida meeldejäävat 2005. a detsembri kohtumist Indiana Pacersi ja Seattle SuperSonicsi vahel.

Selles mängus näitas praegune Kaunase Žalgirise peatreener Š. Jasikevičius imelist taset. Ta lõpetas mängu 16 punkti, 7 lauapalli ja 9 resultatiivse sööduga.

Elav legend Jasikevičius triumfeeris korvpalli Euroliigas neljal korral ja on ainukene mängija ajaloos, kes on tulnud võitjaks kolme erineva klubi koosseisus. 2006. aastal sai temast esimene eurooplane, kellest sai Adidase tootesaadik, liitudes selliste spordilegendide ridadega nagu David Beckham ja Andre Agassi.

Laupäeval kell 21.30 kantakse üle 2006. aasta novembri mängu Golden State Warriorsi ja Denver Nuggetsi vahel. See oli lätlasest Warriorsi keskmängija A. Biedrinsi karjääri parim sooritus 31 punkti ja 10 lauapalliga. Biedrins mängis NBAs 10 aastat, sealhulgas üheksa hooaega Warriorsitega ja lühikest aega ka Jazzi ridades. 2007-2008 tavahooajal oli Biedrins 62,6 protsendiga täpseim viskaja. 2007. a playoffides demonstreeris ta silmapaistvat täpsust ja oli 73% tabavusega esimene.

Pühapäeval 21.30 on võimalus vaadata 2008. a NBA mängu Denver Nuggetsi ja Utah Jazz meeskondade vahel.

Esimest viiulit mängis seal Nuggetsite leedulasest ääremängija L. Kleiza, kes skooris rekordilised 41 punkti ja seda maailma tugevaimas liigas.

2009/2010 hooajal oli Kleiza Euroliiga parim skoorija ning võitis seega esimese ja seni ainukese leedulasena Alphonso Ford EuroLeague Top Scorer auhinna.

Selles mängus Jazzi vastu astusid veel üles ka Nuggetsite superstaarid Allen Iverson and Carmelo Antony. Utah Jazzi poolel mängis kuulus venelane Andrei Kirilenko.

Nädalavahetuse korvpallilahinguid kommenteerivad otseülekandes Kalev Kruus ja Henri Sipra.

Esmaspäevast alates on telekanalil TV3 Sport erinevatele spordialadele pühendatud programmid. 23. märtsil näeme jäähokiliiga KHL parimaid hetki, teisipäev ja kolmapäev on pühendatud parimale jalgpallile, 26.- 27. märts parimale korvpallile ning nädalavahetus on parimate finaalide päralt.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!