Nele-Liis Vaiksoo ja Lauri Liivi superroad on „Sigurvänt“ ja „Siga lendab!“

uudised.ee

Täna õhtul asuvad tippkokk Joel Ostrati juhendamisel kolmekäigulist õhtusööki valmistama Nele-Liis Vaiksoo ja Lauri Liiv. Ootused on kõrged ja roogade nimed intrigeerivad.

Muusikalitähtedest head sõbrad Nele-Liis ja Lauri ei jõua ühele meelele, millist pearooga pakkuda ning nõnda valmistavad mõlemad oma. Lauri Liivi roog kannab nime „Sigurvänt“ ning Nele-Liis Vaiksool valmib „Siga lendab!“. Restoranielamuse nimel nähakse tublisti vaeva ning selleks, et kõrbelõhn köögist kaoks, peab Joel imet tegema, sest 150 inimest ootavad keelt alla viivat õhtusööki Tartu kodu- ja aianduskeskuses Gardest asuvas restoranis Muru.

Õhtuse saate eel saavad Joel Ostrati fännid tema tegemistel silma peal hoida ja inspiratsiooni ammutada terve päeva jooksul TV3 Instagramis, kus ta oma tegemisi kajastab: pere uut lemmiksalatit valmistab, metsas puid teeb, praegusest kriisiajast räägib ning muidugi põnevaid kokandusnippe jagab.

„Joel Ostrati suur õhtusöök“ on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid puuduvad