Täna
04. juul
14...22
10...16
Homme
05. juul
17...22
11...16

TV3

Jätkuvad pingutused eestlannasid Peruu vanglapõrgust päästa!

16:24 23. märts 2020

Dokumentaalsarjas „Narkomuulad 2“ jätkatakse pingutustega koju tuua Peruu vanglas kuus aastat istunud noored eestlannad Anneli Kolk ja Anne-Maarja Gross.

Naised on narkoveo eest rohkem kui kuueks aastaks Ladina-Ameerika vanglapõrgusse unustatud. Nende süütusesse uskuv endine Europoli sideohvitser Margus Raspel üritab nad varem vabadusse saada, püüdes koos võttemeeskonnaga uuesti korraldada Hannes Kolki kohtumist oma tütre Anneliga.

Raspel soovib ka selgust saada, miks määrati Eesti tüdrukutele ebaproportsionaalselt suur karistus ja miks nad pole seni saanud amnestiat, kuigi teiste riikide narkomuuladel on see õnnestunud. Uurimine jätkub Eestis, sest juhtum on jõudnud välisministeeriumisse.

„Eesti narkomuulad 2“ jätkub TV3s täna kell 21.00. Juba järgmisel nädalal alustab esmaspäevaõhtutes uus dokusari „Surmasuust pääsenud“. 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!