Mida vaatavad TV3 saatejuhid oma kodukanalist?

uudised.ee

Telekevad on hoo sisse saanud ning pakub praegusel keerulisel ajal infot, tuge ja meelelahutust paljude uute saadete-sarjade ning vanade telelemmikutega. TV3 uuris, mida vaatavad kodukanalist TV3 enda eetristaarid Kristjan Jõekalda, Kalev Kruus, Elina Reinold, Krista Lensin, Kristel Aaslaid, Jürgen Pärnsalu, Marek Lindmaa, Erkki Sarapuu, Keili Sükijainen, Kadri Pikhof, Allan Muuk, Ingrid Teesalu ja Sirje Eesmaa.

TV3 kevade suurim ja populaarseim show on uus ja värske „Maskis laulja“; seiklusi ja head tuju jagavad kaks kanget Kristjan Jõekalda ja Teet Margna nii Jaapanis kui ka stuudiosaates; inspiratsiooni ja põnevust toob „Naabrist parem“; tuju tõstab „Võimalik vaid Venemaal“; uute värvikate sisuliinidega jätkavad „Padjaklubi ja „Kättemaksukontor“. TV3 filmivalikust leiavad lemmikuid nii suured kui ka väikesed. Laste rõõmuks on igal laupäevaõhtul eetris suur multifilm, millele eelneb Jänku-Jussi saateke. Juba esmaspäeval jõuab TV3 ekraanile uus dokumentaalsari „Surmasuust pääsenud“ ning peagi on valmis alustama ka „Rannamaja: raju reede“. Praegu kõige olulisemat kriisiaja infot ja tuge pakuvad igaõhtused „Seitsmesed uudised“ ja „Duubel“ ning lisaks ka „Laser“, „Sotid selgeks“ ja „Tallinna kodanikud“.Mida TV3 saadete-sarjade juhid värskel telekevadel kodukanalist ise vaatavad? Vastused on nii lustlikult muhedad kui ka põnevalt asjalikud.

KRISTJAN JÕEKALDA

„Kaks kanget Jaapanis“ ja „Kaks kanget LIVE“ saatejuht

Minu arust on kõige toredamad saated need, milles ise osalen. „Suur lotokolmapäev: Rooside sõda“, „Kaks kanget Jaapanis“ ja „Kaks kanget LIVE“. Vaatan neid nii üksi kui ka koos perega, tihti tuleb perekonda selleks sundida, kuid ise vaatan ikka heameelega! Tõsi, vahel vaatan ka teisi saateid ning siis meeldivad mulle need, kuhu mind on külaliseks kutsutud. Näiteks nagu „Joel Ostrati suur õhtusöök“. Ega mind väga palju kuhugi kutsuta, seepärast vaatangi kõige rohkem ikka juba mainitud lemmikuid nagu „Suur lotokolmapäev“, „Kaks kanget Jaapanis“ ja „Kaks kanget LIVE“!

KRISTA LENSIN

„Maskis laulja“ detektiiv

TV3s on praegu väga palju saateid, mida on lust vaadata ja mis viivad mõtted hetkekski mujale. Minu ja meie pere lemmikud on kaks kanget – teleajaloo parim saatejuhtide duo igal pool, olgu siis stuudios või rändamas mööda maailma. Jõekalda ja Margna positiivsus jõuab läbi teleekraani koju ja istudki siis seal teleka ees nagu heade sõprade seltskonnas mõnusalt aega veetes. TV3 sarjadest on „Kättemaksukontor“ juba aastaid mu lemmik olnud. Loomulikult ka vaimustav „Maskis laulja“, mida saan nautida nii kohapeal detektiivina kui ka kodus, lõbustades oma pereliikmeid teadmistega andekatest eestlastest. Joel Ostrati õhtusöögisaade on kindlasti üks aegade paremaid kokasaateid, mis naelutab jälgima kuulsuste kokandusoskusi ega jää oma kvaliteedilt kuidagi alla sarnastele saadetele mujal maailmas. Ühesõnaga - palju head jagub igasse päeva!

KRISTEL AASLAID

„Padjaklubi“ näitlejanna

Minu lemmikud TV3 kevadkavas on uus „Maskis laulja“, „Joel Ostarti suur õhtusöök“, „Duubel“ ja TV3 filmivalik.

KALEV KRUUS

TV3 Sport juht, spordireporter ja spordikommentaator

Kindlasti kuulub perekondliku vaatamise hulka TV3 laupäevaõhtune pikk multifilm ja selle soojendaja Jänku-Juss. Erinevatel põhjustel on kogu pere TV3 lainel ka siis, kui Joel Ostrat kutsub oma õhtusöögisaatesse süüa tegema külalisi, kelle toidud ta endale sobivalt ümber teeb ja siis staaridega riidleb – väga lõbus! Koos elukaaslasega vaatame ka „Laserit“, et esimese-Eesti ja hipsterite muredega kursis olla. 

JÜRGEN PÄRNSALU

„Duubli“ saatejuht ja „Padjaklubi“ näitleja

No kõige parem saade on ikka „Duubel“ ja kindlasti ka „Padjaklubi“. Aga Joel Ostrati suur õhtusöögishow on samuti kihvt ning Kristjani ja Teedu seiklused alati lõbusad vaadata!

ELINA REINOLD

„Kättemaksukontori“ näitlejanna

Minu vastus on lühike ja kindel – lemmikud TV3 kevades on kaks kanget igal kujul!

ERKKI SARAPUU

„Võimalik vaid Venemaal“ saatejuht

Minu lemmikud on lugupeetud kolleegid Jõekalda ja Margna, kaks kanget, kellega läheks iga kell reisile ja miks mitte luurelegi! Ja kuna hetkel on nädalavahetused vabad, panen laupäevaõhtuti kõik kodused telekad käima, et vaadata Jänku-Jussi saatekest, mis on oma siiruse ja huumoriga igati muhe vaheldus ????

INGRID TEESALU

„Seitsmeste uudiste“ ankur

Minu lemmikud on hetkel „Maskis laulja“ ja „Padjaklubi“. Maskisaade on äge formaat ja eriti lahe, et ka vaataja on kaasatud ning saab detektiivitööd teha. „Padjaklubis“ ajavad karakterid mind vahel aga ikka südamest naerma ja nagu me teame, siis naer on terviseks! 

KEILI SÜKIJAINEN

„Naabrist parem“ saatejuht

Juba teist hooaega on üks mu vaieldamatu lemmik TV3s minu hea sõbra Joel Ostrati suur õhtusöögisaade. Joel on inimesena nii särav ja lõbus ning saadet on väga põnev jälgida. Praeguse eriolukorra ajal olen ma rohkem kui kunagi varem hakanud ka kodus süüa tegema ja erinevaid retsepte proovima ning Joel koos kamraadidega aitab sellele hästi kaasa.

Teine suur lemmik on „Kaks kanget Jaapanis“. Ka minusuguse suure reisisõbra üks unistuste sihtkoht on olnud Jaapan. Paraku need plaanid on nüüd kaugemasse tulevikku lükkunud, ent õnneks leevendavad Kristjan ja Teet natuke mu kurbust ning saan nende abiga virtuaalselt siiski Jaapanis seigelda. 

Viimane lemmik tuleb aga oma aiast ehk „Naabrist parema“ uus hooaeg, mis on sel aastal põnevam kui kunagi varem, kuna ehitatakse konteinermaju. Eriti praegu, kus iga sent on arvel, on ka meil saatejuhtidena põnev näha, kui soodsalt ja leidlikult on võimalik kodus remonti teha või täitsa uhiuus maja valmis ehitada. 

KADRI PIKHOF

Hetkel lapsepuhkusel viibiv „Duubli“ saatejuht

Igal õhtul vaatan „Seitsmeseid uudiseid“ – see on kui aamen kirikus nagu ka „Duubel“. Samuti on viimasel ajal väga põnevad teemad „Laseris“ ning ülitoredad on Kristjan ja Teet ehk nende reisiseiklus „Kaks kanget Jaapanis“. Nüüd, mil olen lapsega kodus, elan pärast pikki aastaid taas kaasa ka „Vaprate ja ilusate“ sarjale, tõdedes, et nn vana Ridge Ronn Mossi kehastuses oli ikka märksa karismaatilisem.

MAREK LINDMAA

„Seitsmeste uudiste“ ankur ja „Sotid selgeks“ saatejuht

TV3 kevadprogrammi kohta võiks öelda, et see moodustab ühtse terviku. Näide: Naabrist tahavad kõik paremad olla - olgu tegemist Maskis lauljaga, kes on täna sunnitud olema Suletud uste taga - või Suurele õhtusöögile nurgakivi asetanud Joel Ostratiga, kes Laseri täpsusega on Vapralt ja ilusalt käima tõmmanud järjekordse Kirgede tormi, millest aru saamiseks tuleb Sotid selgeks teha ja välja kuulutada tõeline Ajujaht, sest Kaks kanget Jaapanis ütlevad muidu Stop! ja kell seitse Uudiseid ootav Jänku-Juss hakkab Tallinna kodanikuks, sest nii on Võimalik vaid Venemaal!

SIRJE EESMAA

„Seitsmeste uudiste“ ankur

Alati vaatan „Seitsmeseid uudiseid“ ja „Duublit“, kuna need on mulle isiklikult kõige lähemad ja meie tegijad on kõik professionaalid. Hea meelega vaatan „Kättemaksukontorit“ ja „Padjaklubi“, sest nende tüdrukute tegutsemine on mõnusalt koomiline, situatsioonid tunduvad sageli võimatud ja ajavad naerma; väga naudin näitlejate mängu! Kahe kange ettevõtmised on alati väga lõbusad, Jõekalda ja Margna kohe oskavad tuju tõsta. „Laser“ on hästi tehtud ning alati ootad, millega ja kuidas täna üllatatakse. Marii Karell on asjatundlik ja sarmikas saatejuht. Ja muidugi meie praegune hitt „Maskis laulja“, kus võistlejad esinevad uskumatul tasemel ning maskid ja kostüümid on vapstavalt hästi teostatud, lisaks ka Mart Sander suurepärane saatejuht. Muidugi ka „Võimalik vaid Venemaal“, milles toimuv tundub ilmvõimatu ning Erkki Sarapuu on ülimalt äge ja muhe. „Stop“ on alati asjalik nagu ka selle juht Allan Muuk. „Sotid selgeks“ Marek Lindmaa eestvedamisel on üllatav ja sageli ka masendav vaatamine - mida kõike küll Eestimaal näha saab! Laupäevaõhtune Jänku-Juss on ikka armas ja tore! Üldiselt on nõnda, et lemmikute valikul oleneb palju saatejuhtidest ja TV3s ON head saatejuhid!

ALLAN MUUK

„Seitsmeste uudiste“ reporter ja „Stop!“ saatejuht

Minu eelistuste hulka kuulub hea meelelahutus ja keerulistest aegadest olenemata TV3 programm seda ka pakub.  Kindlasti elan kaasa kahe kange seiklustele Jaapanis – see on sari, mis nakatab entusiasmiga kohe esimestest kaadritest. Tandem Teet ja Kristjan on väga palju koostööd teinud ning see ühtsus ja teineteise tunnetus jõuab väga hästi meie kõigi kodudesse. Samuti tahaks kiita taustajõude ja eriti režissööri Villem Tarvast, kes on sellele formaadile väga hea pildikeele loonud.

Ilmselt on vanemate meeste kodune „haigus“ kokkamine - seda vähemalt minu nägemuse järgi. Seetõttu avastasin alles hiljuti Joel Ostrati suure õhtusöögisaate võlu. Väga osavalt suudab tippkokk ühest roast lihtsate vahenditega hoopis uue ja veel erilisema tekitada. Saade jagab piisavalt erinevaid nippe kõigile hobikokkadele ning lisaks visatakse potti kamaluga elurõõmu ja lusti, mida alati vaja läheb!

Igapäevase infovajaduse saab rahuldatud tänu „Seitsmeste uudistele“ ja ei maksa ära unustada ka värskemaid automaailma trende jagavat liiklejate iganädalast teleajakirja „Stop!“.

 

 

Kommentaarid puuduvad