Homme
03. juun
12...19
3...12
Ülehomme
04. juun
12...19
8...13

TV3

Franz Malmstenist saab „Padjaklubi“ sarmikas noorkirjanik!

Foto: TV3
17:31 31. märts 2020

Alates tänasest näeb sarjas „Padjaklubi“ uut tegelast, noorkirjanik Osvaldit, keda kehastab Franz Malmsten.

 „Osvald Kahar on noor ja populaarne kirjanik, kes astub Maria eest välja, kui naisel on mure seoses oma raamatuga,“ kirjeldab lähiaja sündmusi Maria rollis olev näitlejanna Katariina Ratasepp. „Mariaga tekib Osvaldil tõesti kohe sümpaatia, sest mõlemad on kirjandushuvilised ning oma loomult sarnased – veidi kõhklevad ja ebakindlad,“ kirjeldab Franz Malmsten.

Humoorikam liin on seotud aga Osvaldi ja Kristinaga (Kertu Moppel), keda noorkirjaniku kuulsus kiirelt pimestab. „Kuna Osvald on tuntud ja näeb hea välja, üritab Kristina talle kohe läheneda ja käppa peale panna,“ muigab Ratasepp.

Lisaks uue tegelasega seotud sekeldustele võtavad sündmused „Padjaklubi“ tänases osas veelgi hoogsama pöörde, kui tüdrukute ühisfirmal vahetub juht.

„Padjaklubi“ on TV3s täna kell 21.30.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!