Mihkel Raua debatisaates: kas meditsiinisüsteem peab eesootavale katastroofile vastu?

uudised.ee

Tänases Mihkel Raua debatisaates „Tallinna kodanikud“ arutletakse, kas meditsiinisüsteem peab eesootavale katastroofile vastu ning miks ei suudeta venekeelseid elanikke koroonaohust teavitada.

Nakatunute ja intensiivravi vajavate inimeste arv Eestis aina kasvab. Koroonakriisis on ees ootamas väga rasked nädalad, kuid kas meie meditsiinisüsteem peab vastu ees ootavale katastroofile? Kes pääsevad testima ja mille põhjal perearstid valiku teevad? Stuudios selgitab neid teemasid perearst Karmen Joller.

Lisaks arutletakse, kas need, kelle kodukeeleks on vene keel, üldse teavad koroonaviiruse ohtudest ja on sellest piisavalt informeeritud? Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet juhib otsestuudios tähelepanu sellele, et venelastel ei ole oma perearst Karmen Jollerit. Ajakirjanik Kärt Anvelt osaleb saates läbi Skype´i, tema sõnul jõuab kriisiinfo venekeelsesse inforuumi takerdudes.

„Tallinna kodanikud“ on debatisaade, kus Mihkel Raua juhtimisel arutletakse otse-eetris parasjagu aktuaalsetel teemadel.

„Tallinna kodanikud“ on TV3 otse-eetris täna kell 22.30.

Kommentaarid puuduvad