Naabrist paremate uued katsumused: üllatusmäng, ajanappus ja verised sõrmed!

uudised.ee

Täna TV3s jätkuv oma kodu ehitamise sari „Naabrist parem“ toob neljale võistlejapaarile aina uusi katsumusi, mille seas on nii üllatusmäng, ajapuudusest tingitud stress kui ka töörabamisest katkised sõrmed.

Naabritele hakkab selgeks saama, et aega pole kunagi piisavalt – isegi siis, kui rabad puhkamata, jääb sellest puudu. Hindamiseks tuleb valmis jõuda palju töid, millega varasem kogemus puudub. Näiteks kahe merekonteineri teineteise peale tõstmine pole just igapäevane meelelahutus. Meie naabrid peavad sellega kohe esimese korraga õigesti hakkama saama -  õnneks küll spetsialistide abiga.

Kuna tegemist on tõesti palju, siis pereliikmete abi on hindamatu väärtusega. Kodututele maailmakodanikele tuleb appi Marleeni isa, superemad Käthlin ja Käthriin loodavad oma mustade ninjade peale ning kamraad Aare võtab kaasa oma abikaasa ja tütre. Rändurpere Mari-Anne ja Eero usuvad oma võimetesse ja liituvad teiste tegusate naabritega ehitusplatsil veidi hiljem ja neilgi tuleb sõber appi võtta.

Nagu naabritel ikka, käivad osalejate vahelised suhted üles-alla nagu Ameerika mäed ja järjest sagedamini tuleb meelde, et iga paar peab olema võistluses ikka vaid enda eest väljas. Mõnele jäävad ette konkurentide lohakile jäetud ehitusmaterjalid, teine jälgib kiivalt, et abikäsi poleks liiga palju ja naabrid ka ise mõne tööriista kätte võtaks.

Taaskord tuleb hindama ekspert Taivo Velling. Kiitust saab ta jagada palju, aga märkamata ei jää ükski lõpetamata töö ega loodist väljas pruss. 

Kui kips on seinas, pole muud valikut - tuleb pahteldamine käsile võtta! Loodetavasti naabrid teavad, kuidas seda teha ja mis töövahendeid vaja läheb, sest pahteldamismängu võitjat ootab ihaldusväärne kuldne rosett. 

„Naabrist parem“ Keili Sükijaneni ja Alari Kivisaare juhtimisel on TV3s täna kell 20.00.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/10376081[/embed]

Kommentaarid puuduvad