Homme
03. juun
12...19
3...12
Ülehomme
04. juun
12...19
8...13

TV3

"Rannamaja: raju reede“: kas kohe läheb nahistamiseks?

14:40 09. aprill 2020
Autor: uudised.ee

Täna alustab TV3s uus pöörane peo-tõsielusari, kus „Rannamaja“ superstaarid Ada, Seidi ja Merylin sukelduvad Eesti parimate pidude möllu, et vallalistele kaaslased leida. Juba sarja avaosa on intrigeeriv, puhudes kogu loole võimsa hoo sisse.

Osalejad ise juhatavad sarja „Rannamaja: raju reede“ sisse kolme iseloomustava sõnaga. Merylin; „Humoorikas, lõbus, kaasahaarav!“, Seidi: „Julge, kaasahaarav, eluline!“ ning Ada: „Šokeeriv, kaasahaarav ja loomulikult raju!“

Sarja kangelannad Ada, Seidi ja Merylin võtavad ette ringreisi läbi Eesti erinevate kohtade, et otsida üles parimad peod, kus vallalistel on kõige suurem lootus kaaslast leida. Iga kord võtavad nad endaga kaasa ühe vallalise; vahel on selleks mõni „Rannamaja“ osaline, mõnikord aga võhivõõras. Nad kõpitsevad ta esinduslikuks, alustavad soojenduspeoga ja suunduvad siis kuumimatesse ööklubidesse, kus tüdrukute ülesandeks on kaasa haaratud vallalisele kaaslase leidmine. Pärast iga pidu koguneb vallaliste seltskond ööbimiskohas ning hommikuks selgub, kas missioon õnnestus. Hinnatud saavad nii naiste oskused inimesi paari panna kui ka peokoha potentsiaal kaaslase otsinguteks.

Sarja tänaõhtuses avaepisoodis saabub Rannamaja daamide luksuslik tõld Paidesse Anneli maja ette. Koos sõidetakse Viljandi ööelu nautima ning klubist Cheers leitakse nägusaid kaaslasi nii Annelile kui ka Rannamaja staaridele. Seda, kas kõik püsib kontorolli all või jõuavad värsked suhted kiirelt uuele tasandile, näeb juba õhtul.

 „Rannamaja: raju reede“ alustab TV3s täna kell 20.00.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!