Tänase „Maskis laulja“ staarid on Lõvi, Silmamuna, Lill, Pilv, Putukas ja Jäär!

uudised.ee

„Maskis laulja“ jätkub TV3s vaimustavalt ja hoogsalt. Alates tänasest on kõik allesjäänud tegelased ühes saates, mis tähendab, et võistlema asub kuus salapärast osalejat.

Säravate etteastetega üllatavad Silmamuna, Lõvi, Lill, Pilv, Putukas ja Jäär. Põnevust ja nuputamist jagub nii kodudesse kui ka stuudiosse, kus peavad aru detektiivid Brigitte Susanne Hunt, Krista Lensin, Ženja Fokin ja Mart Juur. Ka tänase saate lõpus peab üks osalejatest maski langetama ja oma identiteedi paljastama.

Seni on maskid langetanud Vanapaganast Jaanus Nõgisto, Rotist Laine Randjärv,  Sõdalasest Toomas Luhats ja Jonnipunnist Getter Jaani.

Seoses eriolukorraga puudub saates stuudiopublik, duellide hääletus toimus internetis – kodudes viibivale publiku esindusgrupile näidati otsepilti esitustest ja grupp hääletas, kes pääseb edasi. Pikemaks on tehtud laud ka detektiividele, et neil turvaline vahe oleks.

„Maskis laulja“ viies saade alustab TV3s täna kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad