TV3 näeb tänasest tasuta Eesti suurimas videoportaalis TV3 Play!

uudised.ee

TV3 otseprogrammi saab tänasest tasuta vaadata Eesti suurimas videoportaalis TV3 Play igal ajal, igast seadmest ja igal pool.

„TV3 programmi on otsepildis võimalik vaadata HD-kvaliteedis, teenus on kättesaadav TV3 Play lehel ning selle kasutamiseks on vajalik vaid internetiühenduse olemasolu,“ selgitas All Media Eesti online meedia juht Mihkel Mõttus. Mõttuse sõnul on praegusel ajal, mil paljud pered on eriolukorra ajaks linnast maakodudesse läinud, tegemist hea võimalusega TV3 kevadprogrammist osa saada.

TV3 kevadsaated ja -sarjad pakuvad jätkuvalt nii suurepärast meelelahutust kui ka kvaliteetselt asjalikku sisu. „Argipäeva- ja muud infosaated annavad ülevaate päevasündmustest, laiendades neid ka erinevate meelelahutuslike külgedega, mis kokkuvõttes aitab praeguse eriolukorraga paremini toime tulla ja argipäeva vahvat vaheldust pakkuda,“ ütles TV3 programmijuht Raimo Kummer.

Kummeri kinnitusel on TV3 kevadhooaeg praegu parimas hoos: „Finaalile läheneb “Maskis laulja“  ja saab selgeks, kes on need andekad tuntud inimesed, kes on televaatajatele juba nädalaid suurepäraseid elamusi pakkunud. Pärast viimase maski eemaldamist jõuavad eetrisse ka erisaated, kus paljastame saate telgitagused - mida pidime tegema selleks, et telekevade suurim saladus jääkski saladuseks. Hiljuti alustanud Urmas Eero Liivi uus dokumentaalsari napilt eluga pääsenud eestlastest on vaatajate poolt kõrgelt hinnatud, samuti sai just hoo sisse uus Rannamaja-reality. Kahe kange seiklused Jaapanis ja „Naabrist parem“ jätkuvad mai lõpuni ning ka Joel Ostrati populaarsed õhtusöögisaated jätkuvad tänu väikesele, kuid nutikale lahendusele, mis kriisiolukorrale sobilik. Õhtutunde aitab sisustada TV3 korralik filmivalik, kust eelolevatel nädalatel leiab nii suurfilme („Noa laev“, „Deadpool“), korralikku märulit („Riskikuller: Täiskäigul edasi“, „Pääsu pole“), hinnatud koguperefilme („Lauluässad“), mõnusaid romantilisi komöödiaid ja parimaid animatsioone.“

TV3 Play on Eesti suurim videoportaal, mis pakub vaatamiseks tuhandeid tunde sisu. Valikus on nii kodu-  ja välismaised hittsaated kui ka seriaalid ning Hollywoodi tuntud kassahitid.


Foto: TV3

Kommentaarid puuduvad