„Sotid selgeks“ uurib, kas kriisiaja tõttu tühistatud reis või tekkinud makseraskused on inimese enda mure

uudised.ee

Marek Lindmaa toob tänases „Sotid selgeks“ saates vaatajateni mitu juhtumit, mis on seotud eriolukorra tõttu tekkinud muredega. Ühes loos uuritakse, miks ei kompenseeri kindlustus lendu, kui eriolukorra tõttu tühistati reis; teisel puhul püütakse selgusele jõuda, miks pole kriisiajal võimalik järelmaksuga soetatud tootele maksepuhkust saada.

 Oma loo räägib tuntud raadiohääl Marek Talivere, kelle pikalt planeeritud Peruu reis tühistati mõni päev enne kriisiolukorra algust, kuid kindlustus keeldus ära jäänud lennu kompenseerimisest. Marek Lindmaa uurib, miks hüvitisest keelduti ja milliseid „peenikeses kirjas“ ridasid tuleks kindlustuslepingutes eriti tähelepanelikult lugeda.

Teises loos läheb Marek appi mehele, kes palus kriisiajaga seoses maksepuhkust järelmaksuga ostetud tehnikaseadmete maksetelt, kuid said eitava vastuse.

„Sotid selgeks“ Marek Lindmaa juhtimisel on TV3s täna kell 20.00.

 

Marek Lindmaa toob tänases „Sotid selgeks“ saates vaatajateni mitu juhtumit, mis on seotud eriolukorra tõttu tekkinud muredega. Ühes loos uuritakse, miks ei kompenseeri kindlustus lendu, kui eriolukorra tõttu tühistati reis; teisel puhul püütakse selgusele jõuda, miks pole kriisiajal võimalik järelmaksuga soetatud tootele maksepuhkust saada.

 Oma loo räägib tuntud raadiohääl Marek Talivere, kelle pikalt planeeritud Peruu reis tühistati mõni päev enne kriisiolukorra algust, kuid kindlustus keeldus ära jäänud lennu kompenseerimisest. Marek Lindmaa uurib, miks hüvitisest keelduti ja milliseid „peenikeses kirjas“ ridasid tuleks kindlustuslepingutes eriti tähelepanelikult lugeda.

Teises loos läheb Marek appi mehele, kes palus kriisiajaga seoses maksepuhkust järelmaksuga ostetud tehnikaseadmete maksetelt, kuid said eitava vastuse.

„Sotid selgeks“ Marek Lindmaa juhtimisel on TV3s täna kell 20.00.

 

Kommentaarid puuduvad