TV3 debatisaates arutletakse, kas Tallinnast saab uus Saaremaa

uudised.ee

Tänases TV3 debatisaates „Tallinna kodanikud“ on otsestuudios külas Tallinna linnapea Mihhail KõlvartTerviseameti kriisistaabi hädaolukorra meditsiinijuhti dr Arkadi Popov ning Skype´i liinil majandusekspert Raivo Vare.

Saate põhiteemaks on koroonaviirus Tallinnas. Kuna Terviseameti teatel on paljudes Eesti kohtades olukord stabiilne, kuid pealinnas koroonaviirusesse nakatumine kasvab, siis kas see tähendab, et Tallinnast saab uus Saaremaa ja tõenäosus Eestis koroonaviirusesse nakatuda on nüüdsest just pealinnas?

Samuti tuleb tänases saates juttu koroonaviiruse õppetundidest ehk sellest, milliseid järeldusi võiks kriisist juba praegu teha.

„Tallinna kodanikud“ Revo Raudjärve juhtimisel on TV3 otse-eetris täna kell 22.30.

 

Kommentaarid puuduvad