„Maskis laulja“ saladustelt kerkib loor pühapäevases erisaates!

uudised.ee

Juba sel pühapäeval avaneb TV3 vaatajatele erakordne võimalus näha, mis peitus kevadhooajal eestlaste uueks lemmiksaateks saanud „Maskis laulja“ mitmete saladuste taga.

„Maskis laulja“ erisaade näitab, mis toimus saate eel ja ajal lava taga, kui värvikad olid kostüümide valmimise lood või mida kujutasid endast karmid turvameetmed. Sõna saavad ka osalejad, kes jagavad hooaja jooksul juhtunust omi muljeid, rääkides sellestki, kuidas maskisaade nende elu on muutnud.

„Vaid üks kaameramees sai loa filmida saate peaproove ja lava taga toimuvat ning just seda materjali erisaates esmakordselt näeb,“ selgitab „Maskis laulja“ toimetaja Jaanus Noormets. Noormetsa kinnitusel on väga põnev ka kostüümide teema, mille seni avalikustamata saladustest räägib nende looja Liisi Eesmaa. „Näiteks saab teada, mille järgi osalejad kostüümid said; kelle tegelaskuju loomisel kasutati sama kangast, mida ostis ka Elton John; kuidas maskid valmisid ning eksklusiivsena näeb, kuidas üht osalejat puudutav info juba enne saadet kogemata avalikuks tuli.“

Tõeliselt põnev on ka see, et kõik kümme osalejat räägivad erisaates sellest, kuidas “Maskis laulja“ nende elu on muutunud - keegi leidis tänu saatele enesekindluse, keegi avastas endas täiesti uue tahu ning keegi, kes pole profimuusik, kavatseb edaspidi rohkem musitseerida.

Erisaade „Maskis laulja: saladused“ on TV3s pühapäeval kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad