Sarja “Naabrist parem” konteinermaju saavad avatud uste päeval uudistada suurimad fännid!

uudised.ee

TV3 sarja „Naabrist parem“ meeskond pakub ka sel hooajal huvilistele võimalust avatud uste päevale tulla, kuid eriolukorda arvestades pääsevad suurimate fännide seast konteinermaju uudistama need, kellele naeratab loosiõnn.

Kõik, kes soovivad sarja „Naabrist parem“ osalejapaaride poolt ehitatud imelisi konteinermaju oma silmaga näha, on oodatud endast teada andma lemmik-osalejapaari Facebooki või Instagrami fännilehtedel. Huviliste seast loositakse 20.mail võitjad, kes on koos pere või sõpradega oodatud 23.mail Tallinnasse „Naabrist parema“ avatud uste päevale, et põnevat võtteplatsi ja erilisi konteinerkodusid uudistada ning üllatustest osa saada. 

Täna õhtul jätkub „Naabrist parem“ TV3s üha põnevamalt. Lõpu saab eelmises saates alguse saanud maja tunnusmärgi loomise mäng. Naabrid esitlevad oma meistriteoseid eelmise hooaja võitjapaarile Kristelile ja Hendrikule, kes tähtsa hindamise töö seekord enda kanda võtavad.

Rändurpere Mari-Anne ja Eero pühendavad palju aega sellele, et nende pisikeses kodus oleks võimalikult praktiline mööbel. Oma laste suurimad fännid Käthlin ja Käthriin näevad koos ninjadega vaeva, et lastetoa erilahendused valmis ehitada, sest ühtegi mööblieset nende majja poes ei leidu. Kuigi Urmas jõuab ehitusplatsile alles nädala lõpus, tõestavad kuldsete kätega kamraadid, et saunamajja sobiv köögimööbel on täiesti võimalik ise valmis ehitada. Sel ajal kui hygge-pessa paigaldatakse kööki, käivad kodutud maailmakodanikud taaskasutus-mööbli jahil.

Rivistusel ootab naabreid aga üllatus, mida kõik olid salamisi kartnud, kuid milleks nad siiski veel päriselt valmis ei ole.

„Naabrist parem“ jätkub TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid puuduvad