Kristjan Kanguri muljetavaldav esitlus Euroliigas

uudised.ee

Kristjan Kangur tegi korvpalli Euroliigas mehetegusid. 2012-2013 hooajal oli ta üks Siena Montepaschi klubi liidreid ja koos mängiti sellel eliitturniiril mitu ilusat kohtumist. Üht Kanguri parimat mängu Euroliigas näeb sel pühapäeval kell 21.30 kanalilt TV3 Sport ja veebist go3.tv. Ülekannet kommenteerivad Kalev Kruus ja Gert Kullamäe.

Siena Montepaschi algviisikus mänginud Kangur tabas ses dramaatilises 2013. aasta mängus 14 punkti ja võttis 6 lauapalli. Ta mängis 29 minutit ja tema efektiivsusnäitaja oli 14. Koos Matt Janninguga olid nad Montepaschi 2 parimat mängijat.

Kangur ületas isegi kuulsa meeskonnakaaslase Bobby Browni näitajaid punktide ja efektiivsuse osas. Ameeriklane viskas ses mängus ainult 8 punkti, kuigi tema keskmine oli 18,8 ja samal hooajal sai ta ka Euroliiga parima skoorija tiitli.

Piraeuse Olympiacose meeskonnal olid sellised kuulsad mängijad nagu Vassilis Spanoulis, Kostas Sloukas ja Kyle Hines. Kõik nad mängisid kehvemini kui Kangur. Leedu snaiper Martynas Gecevičius veetis mängu pingil.

Kolme veerandi järel juhtis koduväljaku eelist nautinud Itaalia tiim 5 punktiga, kuid ühepunktise võidu võttis lõpuks Piraeuse Olympiacos. Teises mängus kaotas Olympiacos Montepaschile 74:72.

2012-2013 hooajal tabas Kangur kolmepunktiviskeid 41,8% täpsusega ja kogus mängust keskmiselt 8,6 punkti. See oli meeskonna paremuselt teine tulemus Browni järel.

TV3 Sport jätkab spordialadele pühendatud temaatiliste päevadega. Esmaspäevad on pühendatud ajaloolistele KHL-i mängudele, teisipäev ja kolmapäev eksklusiivsetele jalgpallimatšidele ning neljapäev ja reede parimatele korvpallikohtumistele korvpalli Euroliigast ja NBA-st. Nädalavahetustel näidatakse kõige meeldejäävamaid finaalmänge.

 

Kommentaarid puuduvad