Täna
27. sept
17...22
8...16
Homme
28. sept
14...19
6...14

TV3

Power Hit Radio 20. juubel tõi kokku Taukari, Ariadne, Villemdrillemi ja teised staarid!

Foto: TV3
18:15 22. mai 2020
Autor: uudised.ee

Täna tähistas Power Hit Radio 20.juubelit ning hoogne peomelu jõudis nii raadioeetrisse kui ka selle taha. Külla tulid armastatud lauljad ja muusikud, söödi torti ja jagati kingitusi.

DJ Andres Puusepp ja DJ Andres Aljaste olid juubeli auks Power Hit Radio erisaatesse külla kutsunud Villemdrillemi, Ariadne, Daniel Levi, Karl-Erik Taukari ja Ott Leplandi. Juubelimöllu käis uudistamas ka TV3 „Duubel“, mille eetris täna õhtul peomelu kokkuvõtet näeb. 

„Kui energiatase on madal, siis Power Hit Radio non-stop-music aitab alati,“ on DJ Aljaste veendunud, tervitades kõiki kuulajaid. Ka DJ Puusepp saadab tantsumuusika fännidele parimad soovid ning tänab neid kogu raadiotiimi poolt: „Aitäh, et olete olemas – just tänu kõigile teile oleme saanud need kakskümmend aastat tõelise poweriga tegutseda!“

2000.aasta maikuus loodud Power Hit Radio on kuulajate lemmikuks saanud parima tantsumuusika poolest, mida peegeldab ka tunnuslause „NON.STOP.MUSIC.“ Aastate jooksul on raadio eestvedamisel korraldatud erinevaid üritustesarju, pidusid, eriprojekte. Powerile on powerit lisanud paljud värvikad raadiostaarid: Urmas Kolsar, Erkki Sarapuu, Tanel Samm, Kaido Kaasik, Mario Liimann, Marko Lõhmus, Marek Talivere, Kerttu Jukkum, Kristjan Rabi, Brigitte Susanne Hunt jpt

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!