„Naabrist parema“ fännid sarja võtteplatsil: tegelikkuses on kodud veel vingemad!

uudised.ee

Täna sai TV3 sarja „Naabrist parem“ kümmekond õnnelikku fänni konteinermajadest kodusid oma silmaga uudistada. Elevust jagus palju ning tunnistati, et kui televiisorist vaadates on sarjas loodud majad uhked, siis päriselus on need veel vingemad.

Pääsu Ülemiste Citys paiknevale „Naabrist parem“ ehitus- ja võtteplatsile said enne suurt finaali need kümmekond õnnelikku, kes loositi osalejapaaride poolt välja Facebooki ja Instagrami fännide seast. Seega olid turvalisusreegleid järgides kohal sarja suurimad austajad, kes olid tulnud nii Tallinnast, Pärnust, Tartust kui ka mujalt Eestist. Uudistamist jagus palju ning tõdeti, et kohapeal on kõik hoopis vingem ja suurem, kui see seni telekast vaadates tundunud on. 

Lisaks majade imetlemisele sai platsil suhelda võistlejatega, kelleks on superemadest õed Käthlin ja Käthriin, kodutud maailmakodanikud Marleen ja Kristjan, kuldsete kätega kamraadid Aare ja Urmas ning seiklejaist rändurpere Mari-Anne ja Eero.

Tänavu ehitati sarjas „Naabrist parem“ esmakordselt maju, mis valmisid merekonteineritest. Nelja võistlejapaari pingutused tipnevad kolmapäeval kell 19.30 TV3s algavas suures finaalis, mil otse-eetri vaatajahääletuse tulemusel selgub, kes võidab sarja 8.hooaja ning saab oma kätega loodud kodu endale päriseks.

Kommentaarid puuduvad