Täna
09. juul
15...19
6...14
Homme
10. juul
16...20
6...14

Meelelahutus

„Naabrist parem“ oma kodu võitjad Eero ja Mari-Anne: see on ebareaalne!

Foto: TV3
21:45 27. mai 2020

TV3 sarja „Naabrist parem“ kaheksanda hooaja võitjaks valisid televaatajad Eero ja Mari-Anne, kes olid inimeste toetusest pisarateni liigutatud ega suutnud oma õnne uskuda.


Foto: TV3

 „See on ebareaalne!“ tunnistas Mari-Anne vahetult pärast otsesaate lõppu, ise rõõmupisaraid valades. Perekond tänab kõiki, kes nende poolt hääle andsid ega suuda uskuda, et nii palju inimesi neid tõepoolest toetas. Noored on valmis kiirelt tegutsema, et sarja jaoks angaari ehitatud maja õigesse kohta toimetada ja oma koju sisse kolida.


Foto: TV3

Sarja „Naabrist parem“ kaheksandal hooajal ehitas merekonteineritest maju neli võistlejapaari, kellest finaali lõpuheitlusse hääletasid televaatajad superemadest õed Käthlini ja Käthriini ning seiklejaist rändurpere Eero ja Mari-Anne. Võitjaks ning oma kätega ehitatud maja omanikeks said Eero ja Mari-Anne ning nende poeg Aleksander. 

Juba homme on võitjad külas TV3 „Duubli“ otsestuudios.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!