„Naabrist parema“ kolm imelist maja ootavad peremehi! 

uudised.ee

Esmakordselt teleajaloos sai TV3 sarja „Naabrist parem“ võitjast majaomanik -  eileõhtuses suures finaalis valis rahvas oma kodu võitjateks Eero ja Mari-Anne. Kolm imelist konteinermaja on aga omanikuta ning kiiremail on just praegu suurepärane võimalus endale täiesti uus maja soetada. 

Esmakordselt sarja „Naabrist parem“ ajaloos ehitati konteinermajadest kodusid ning esmakordselt avaneb ka televaatajatel võimalus endale maja soetada. Peremehe ootel on kolm erilist konteinermaja: Urmase ja Aare uhke kahekordne välitrepiga saunamaja, Kristjani ja Marleeni helgelt õdus hygge-stiilis pesa ning Käthlini ja Käthriini majakesed, mis on sisustatud eraldi nii täiskasvanute kui ka laste soove arvestades. 

Konteinermaja saab püsti panna soovitud kohta, et siis kohe rõõmuga sisse kolida. Eriti just saabuva suve eel sobivad sarjas valminud majad suvekodudeks – need on mugavad, kvaliteetsed ja praktilised. Ostusoovi korral on vaja ühendust võtta sarja produtsendiga: [email protected], telefon: 5111153.

„Naabrist parema“ võitjad Eero ja Mari-Anne on uue kodu võitmisest jätkuvalt väga elevil. Täna õhtul on nad TV3 vaatajatele oma emotsioone ja tulevikuplaane jagamas kell 19.30 algavas „Duublis“.

Kommentaarid puuduvad