Taavi Libe alustab reedese muusikasaadete sarjaga!

uudised.ee

TV3 suvised reeded on alates juunikuust tulvil suurepärast muusikat ja sellega seotud põnevaid üllatusi, sest eetrisse jõuab meeleolukas saade „Suvine Duubel: Hitikaart“, mida juhib Taavi Libe.

“Suvine duubel: Hitikaart” on muusikasaadete sari, mis kaardistab Eesti hitte, mille laulusõnadest võib leida viiteid paikadele Eesti kaardil. Esimene saade jõuab vaatajateni juba 5.juuni õhtul ning siis avab Taavi Libe mulluse Nublu ja Gameboy Tetrise “Für Oksana” superhitiks saamise fenomeni. „Hitt “Für Oksana” on lühikese ajaga kasvanud räpiloost millekski palju enamaks, paljude arvates lausa Eesti edukaimaks integratsiooniprojektiks,“ nendib Libe.

Saatejuht tunneb heameelt, et „Hitikaardi“- ideega tulid kaasa kõik asjaosalised. „Näiteks Nublu andis saate jaoks oma senise karjääri kõige põhjalikuma teleintervjuu, mis sai salvestatud T1 vaaterattal. Kultuslikus videos Oksanat kehastanud Karin Nahkur andis sel teemal aga üldse oma esimese intervjuu. Video režissöör Marta Vaarikuga viime vaatajad põhjalikule ekskursioonile Narva, kus “Für Oksana” video valmis. Saates näeb ka seni avalikkuse eest varjul olnud kaadreid viis päeva väldanud võtetelt,“ räägib Libe.

Juba nädal hiljem läheb Taavi Libe aga koos Ivo Linnaga järgmise legendaarse hitiga seotud radu avastama.

„Suvine Duubel: Hitikaart“ on TV3 reedeõhtutes alates 5.juunist kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad