Täna
09. juul
15...19
6...14
Homme
10. juul
16...20
6...14

TV3

TV3 suvi: „Suvine Duubel“, „Salatoimikud“, vägevad selgeltnägijad, Suvekino ja vanad lemmikud!

Foto: Pressimaterjal/TV3
14:39 29. mai 2020
Autor: uudised.ee

Suvehooaeg toob TV3 eetrisse mõnusat meelelahutust nii kodu- kui ka välismaalt. Suviste argiõhtute lemmikuks saab kindlasti „Suvine Duubel“, põnevust lisavad uued hooajad sarjadest „Salatoimikud“ ja „Selgeltnägijad. Vägevate võitlus“ ning Suvekino filmid.

Juba esmaspäevast on TV3 suvistes argiõhtutes „Suvine Duubel“, et vaatajatega Eestimaa suvist elu ja melu jagada. Saatejuhid Liis Lusmägi, Taavi Libe, Jürgen Pärnsalu, Tuuli-Ann Freienthal ja Erkki Sarapuu vuravad helerohelise „Suvise Duubli“ autoga mööda Eestimaa eri paiku, uudistades suvesündmusi, hoides toimuvaga kursis ning tuues õhtutesse head tuju ja mõnusat suvemeeleolu. Kui aga seltskond reisimisse pausi teeb, jõuab saade eetrisse Rae Golfi vabaõhustuudiost. Oodata on põnevaid erirubriike, inspireerivaid kohtumisi, haaravaid vaatajamänge ning loomulikult ootab toimetus vaatajatelt vihjed põnevate ettevõtmiste ja paikade kohta, kuhu „Suvise Duubli“ tiim külla võiks minna: duubel@tv3.ee

„Suvise Duubli“ avasaade jõuab TV3 eetrisse juba 1.juunil kell 19.30 Tallinna Loomaaiast. Loomulikult on igal õhtul otse-eetris ka „Seitsmesed uudised“, mis teevad suveaja päevasündmustest asjatundliku kokkuvõtte.

TV3 suvekuud toovad palju elevust ka müstikahuvilistele, sest alates 3.juunist on kolmapäevaõhtutes kohe pärast „Suurt lotokolmapäeva“ uus hooaeg sarjast „Selgeltnägijad. Vägevate võitlus“. Kohe avaosas ootab taaskohtumine hulljulge meediumi Aleksandr Šepsi ja väga eriliste võimetega selgeltnägija Viktoria Raidosega. Alates 17.juunist alustab aga legendaarse sarja „Salatoimikud“ uusversiooni teine hooaeg, kus peaosades on tuttavad Gillian Anderson ja David Duchovny ning põhifookus on leida üles Fox Mulderi ja Dana Scully poeg.

TV3 suvistel argiõhtutel saab nautida vaatajalemmikute „Kättemaksukontor“, „Võimalik vaid Venemaal“ ja „Papad mammad“ kordusi ning suvepuhkusele siirduva „Kirgede tormi“ asemel jõuab vaatajateni täiesti uus Prantsusmaal valminud argipäevaseriaal. Nädalavahetusetel saab taas osa hoogsast „Joel Ostrati suurest õhtusöögisaatest“ ning alates 14.juunist ka „Midsomeri mõrvade“ ülipõnevast avahooajast. 

Haaravaid filmielamusi pakub sel suvel TV3 Suvekino, mis igal õhtul üllatab – olgu selleks siis suured filmid, komöödiad, märulid, romantilised komöödiad või laupäevaõhtused traditsioonilised koguperemultifilmid. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!